Results 1 to 10 of 10

Thread: Growtopia PC Version Problem

  1. #1
    Lesser Wizard Pensidian GT's Avatar
    Join Date
    Oct 2016
    Location
    Earth
    Posts
    101

    Default Growtopia PC Version Problem

    I cant play the lastest version of Growtopia everytime an update came out and it will show :

    Can't set the pixel format


    Can anyone help me on this problem
    IGN: Metronical
    Level: 63



  2. #2
    Master Sorcerer Markeese's Avatar
    Join Date
    Jul 2017
    Location
    Non of your damn business.
    Posts
    652

    Default

    email gt's support or something.
    World without memes ain't world worth living.



    About me:
    IGN: Markeese
    Lvl: 65
    Sell fuel packs 16/1 at Markeese
    Sell Golden tickets 85/1 at Markeese

  3. #3

    Post

    Quote Originally Posted by Markeese View Post
    email gt's support or something.
    Dude, it's not very helpful of you. If you can't help, jsut don't reply people's thread with: EMAIL GT OR SUPPORT bla bla

  4. #4
    Master Sorcerer Markeese's Avatar
    Join Date
    Jul 2017
    Location
    Non of your damn business.
    Posts
    652

    Default

    Quote Originally Posted by Vesicle View Post
    Dude, it's not very helpful of you. If you can't help, jsut don't reply people's thread with: EMAIL GT OR SUPPORT bla bla
    Omg what have i done to you? All you do is complain about me in every single post im in. Please stop it.
    World without memes ain't world worth living.



    About me:
    IGN: Markeese
    Lvl: 65
    Sell fuel packs 16/1 at Markeese
    Sell Golden tickets 85/1 at Markeese

  5. #5
    Master Sorcerer Phemus's Avatar
    Join Date
    Jan 2016
    Location
    Turkey
    Posts
    4,982

    Default

    Did you recently messed stuffs in Catalyst Control Center?

  6. #6
    Lesser Wizard Pensidian GT's Avatar
    Join Date
    Oct 2016
    Location
    Earth
    Posts
    101

    Default

    Quote Originally Posted by Phemus View Post
    Did you recently messed stuffs in Catalyst Control Center?
    What's that?
    IGN: Metronical
    Level: 63



  7. #7
    Master Sorcerer Phemus's Avatar
    Join Date
    Jan 2016
    Location
    Turkey
    Posts
    4,982

    Default

    Control Panel -> Display -> Settings and set the screen to 32-bit color

  8. #8
    Lesser Wizard Mays's Avatar
    Join Date
    Oct 2015
    Location
    Dubai
    Posts
    408

    Default

    Quote Originally Posted by Vesicle View Post
    Dude, it's not very helpful of you. If you can't help, jsut don't reply people's thread with: EMAIL GT OR SUPPORT bla bla
    At least he tried to help even if he said email support. That's considered as a help.
    '' STAY HUMAN "

    19 Years old, Arabian, Living in Dubai

  9. #9
    Lesser Wizard Pensidian GT's Avatar
    Join Date
    Oct 2016
    Location
    Earth
    Posts
    101

    Default

    Quote Originally Posted by Phemus View Post
    Control Panel -> Display -> Settings and set the screen to 32-bit color
    I didn't find this setting. I use Window 10
    IGN: Metronical
    Level: 63



  10. #10
    Master Sorcerer Chem's Avatar
    Join Date
    Jun 2017
    Location
    Unstable
    Posts
    4,839

    Default

    Quote Originally Posted by Vesicle View Post
    Dude, it's not very helpful of you. If you can't help, jsut don't reply people's thread with: EMAIL GT OR SUPPORT bla bla
    What if he did not know anything about support, that would be helpful and shut you up.
    Sometimes this is important, not everyone knows what the hell is support.
    ~Chemmie
    Discord: Chem #7714

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •