Page 7 of 7 FirstFirst ... 567
Results 121 to 128 of 128

Thread: An upgrade for LOCKS

  1. #121
    Master Sorcerer Chem's Avatar
    Join Date
    Jun 2017
    Location
    Unstable
    Posts
    4,697

    Default

    ~Chemmie
    Discord: Chem #7714

  2. #122
    Master Sorcerer SupForce's Avatar
    Join Date
    Apr 2018
    Location
    <JAMMED!>
    Posts
    1,051

    Default

    Bumpity Bump!
    IGN: IxHeroxI
    Ooga Booga, Pensive time.


    https://cdn.discordapp.com/attachmen...80/QYjhVX7.gif



  3. #123
    Master Sorcerer DyzerKeyzer's Avatar
    Join Date
    Jul 2018
    Location
    [HIDDEN]
    Posts
    1,105

    Default

    +1

    I would see become added to game
    IGN: DyzerKeyzer
    Lv:55/125

    Goals :

    1.100% Awesomeness : [100/100] [ √ ]
    2.Have Focused Eye : [75/100] [ X ]
    3.Have 200 DLs : [15/200] [ X ]
    4.Won 10 WOTD this year : [ 3/10 ] [ X ]

    Join Growtopia Builder Discord Here!

  4. #124
    Master Sorcerer Chem's Avatar
    Join Date
    Jun 2017
    Location
    Unstable
    Posts
    4,697

    Default

    Quote Originally Posted by SupForce View Post
    Bumpity Bump!
    Quote Originally Posted by DyzerKeyzer View Post
    +1

    I would see become added to game
    Thanks for your support.
    ~Chemmie
    Discord: Chem #7714

  5. #125
    Lesser Knight
    Join Date
    Feb 2019
    Posts
    41

    Default

    Quote Originally Posted by Chem View Post
    So ahem, here's my suggestion:
    Locks, in general (small - big - huge - builders') can not be controlled easily, here's an example:
    Let's say you have opened a break world or a BFG, and you somehow forgot to put the locks, and you really don't like what happened, because you will have to break the blocks around the lock so you can tick (Ignore empty air).
    Why can't we just click on the tiles we want to lock? How about you guys add a new feature called "Lock Tiles" or call it whatever you want to call it, that allows you just tap on the blocks you want to lock? (you can't lock anywhere, chosen tiles must be around the lock itself or connected to other locked tiles).
    How to use this? well, wrench the lock, put a new button under the Ignore empty air one, and it's done.

    So what do you think?
    I think if theres a glitch im gonna own the white door and bedrock below litterally. I mean its easier than dmover.

  6. #126
    Master Sorcerer Chem's Avatar
    Join Date
    Jun 2017
    Location
    Unstable
    Posts
    4,697

    Default

    Quote Originally Posted by jjon View Post
    I think if theres a glitch im gonna own the white door and bedrock below litterally. I mean its easier than dmover.
    Does this reply belong here? I mean, you might've clicked on the wrong thread.
    ~Chemmie
    Discord: Chem #7714

  7. #127
    Lesser Knight
    Join Date
    Feb 2019
    Posts
    41

    Default

    Quote Originally Posted by Chem View Post
    Does this reply belong here? I mean, you might've clicked on the wrong thread.
    No I just didn't clarify enough, I meant that if this gets implemented you (may) be able to own the door and bedrock, if there's a glitch, and thats cheaper than dmover.

  8. #128
    Master Sorcerer Chem's Avatar
    Join Date
    Jun 2017
    Location
    Unstable
    Posts
    4,697

    Default

    Quote Originally Posted by jjon View Post
    No I just didn't clarify enough, I meant that if this gets implemented you (may) be able to own the door and bedrock, if there's a glitch, and thats cheaper than dmover.
    Such a thing won't easily pass for the devs, they -for sure- are aware of most of the bad possibilities.
    I'm not sure what has this got to do with the d-mover, clarify more please?

    but thanks for the concern.
    ~Chemmie
    Discord: Chem #7714

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •