Results 1 to 8 of 8

Thread: add a /TRD command

  1. #1
    Master Sorcerer IWasWeird's Avatar
    Join Date
    May 2018
    Location
    Mars
    Posts
    605

    Default add a /TRD command

    so basically half of my phone screen is dead and I can't click on the wrench to trade people, (basically I zoomed in if its too hard) so I always have to type the /trade command which gets wrong sometimes, so I came up with a suggestion how about we make a /trd command instead of /trade command?
    "I'm Always Weird, Anytime, Anywhere."

    Hello, I'm xWeird and nice to meet y'all!.
    You can contact me via Discord : xWeird#3325


    Rest in peace greatful leader.

  2. #2
    Master Sorcerer R4Z's Avatar
    Join Date
    May 2015
    Location
    IDK..I'm lost...
    Posts
    2,502

    Default

    Ye a shortcut could help.
    Little Information About Me
    IGN: R4Z
    Level: 70
    v Services I Provide v



  3. #3
    Lesser Wizard Deterxfox's Avatar
    Join Date
    Jun 2015
    Location
    Unknown
    Posts
    390

    Default

    Quote Originally Posted by IWasWeird View Post
    so basically half of my phone screen is dead and I can't click on the wrench to trade people, (basically I zoomed in if its too hard) so I always have to type the /trade command which gets wrong sometimes, so I came up with a suggestion how about we make a /trd command instead of /trade command?
    Yeah we need shortcut on every command!.. Thankfully pc have nearly no problem, but for phone.. There is!


    Best Regards,
    ~Deterxfox

  4. #4
    Master Sorcerer MrStreak's Avatar
    Join Date
    Dec 2016
    Location
    Death Valley
    Posts
    3,616

    Default

    I agree with this +
    IGN: MrStreak

  5. #5
    Master Sorcerer Locked's Avatar
    Join Date
    Mar 2018
    Location
    In my room, Multitasking.
    Posts
    2,470

    Default

    Sure, it is good idea therefore I agree this. +1
    "If something sounds too good to be true, it usually is!" - Seth, Ex-developer of Growtopia
    Wheeee~~~~ I wheeeee for no reasons so don't mind me!

    Guides

  6. #6
    Master Sorcerer Meraak's Avatar
    Join Date
    Mar 2018
    Location
    here
    Posts
    526

    Default

    just type /trade mate
    its a 5 letter word
    hi all

  7. #7
    Master Sorcerer xKaizoku's Avatar
    Join Date
    Jun 2015
    Posts
    5,705

    Default

    Quote Originally Posted by Meraak View Post
    just type /trade mate
    its a 5 letter word
    people nowadays
    everything also want shortcut


    Visit My Crime/Bait Shop
    INK

  8. #8
    Master Sorcerer Locked's Avatar
    Join Date
    Mar 2018
    Location
    In my room, Multitasking.
    Posts
    2,470

    Default

    Quote Originally Posted by Meraak View Post
    just type /trade mate
    its a 5 letter word
    It is much faster compared to trd. VERY much faster as you can see "t","r","d" are near to each other on the keyboard.
    "If something sounds too good to be true, it usually is!" - Seth, Ex-developer of Growtopia
    Wheeee~~~~ I wheeeee for no reasons so don't mind me!

    Guides

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •