Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 20 of 25

Thread: WHY CANT I PLAY GROWTOPIA ON WINDOWS 10>?/!?!!!!!!!

  1. #1

    Angry WHY CANT I PLAY GROWTOPIA ON WINDOWS 10>?/!?!!!!!!!

    i cant play gt on windows 10 i keep crashing

  2. #2
    Lesser Wizard Agentti's Avatar
    Join Date
    Dec 2016
    Location
    Finland
    Posts
    263

    Default

    Try to update drivers. Also can you tell your computer's specs?
    Sell fuels 20/1 at OPFUEL

    Daily restock with 1.5k stats lol

    IGN: Masaxi

  3. #3
    Lesser Wizard MikeWang's Avatar
    Join Date
    Apr 2018
    Location
    Taiwan
    Posts
    280

    Default

    every time I open growtopia it will crash I need to turn off the wifi and wait for the message pop up say (using alternate) than I will open wifi doing this then will allow me to log in to my account i need to do this everytime if i dont do this it will just crashed at logging on than the whole thing got stuck
    Honesty is the best policy
    Join Growtopia Family Discord
    Link: https://discord.gg/cTWU6gY

  4. #4
    Lesser Knight
    Join Date
    Feb 2019
    Location
    Singapore
    Posts
    30

    Default

    Quote Originally Posted by MikeWang View Post
    every time I open growtopia it will crash I need to turn off the wifi and wait for the message pop up say (using alternate) than I will open wifi doing this then will allow me to log in to my account i need to do this everytime if i dont do this it will just crashed at logging on than the whole thing got stuck
    Yep i have to do this too. I will disable my network adapter and wait for it to switch to alternate server address. And then reconnect. It will work after that. This problem only happens in windows 10 though. And it is a minor inconvience for me

  5. #5
    Master Sorcerer MrStreak's Avatar
    Join Date
    Dec 2016
    Location
    Death Valley
    Posts
    3,614

    Default

    Windows 10 has so much issue. I hate when the new update comes.
    IGN: MrStreak

  6. #6
    Banned
    Join Date
    Mar 2018
    Location
    At My PC
    Posts
    280

    Default

    Quote Originally Posted by MrStreak View Post
    Windows 10 has so much issue. I hate when the new update comes.
    well, it seems that it works just fine to me! Never had a single problem. I'm using windows 10

  7. #7
    Master Sorcerer MrStreak's Avatar
    Join Date
    Dec 2016
    Location
    Death Valley
    Posts
    3,614

    Default

    Quote Originally Posted by ZuesLords View Post
    well, it seems that it works just fine to me! Never had a single problem. I'm using windows 10
    Ever have any problem with high cpu usage?
    IGN: MrStreak

  8. #8
    Master Sorcerer IWasWeird's Avatar
    Join Date
    May 2018
    Location
    Mars
    Posts
    600

    Default

    Quote Originally Posted by MikeWang View Post
    every time I open growtopia it will crash I need to turn off the wifi and wait for the message pop up say (using alternate) than I will open wifi doing this then will allow me to log in to my account i need to do this everytime if i dont do this it will just crashed at logging on than the whole thing got stuck
    Yes.... same as me but I already suffered this from 3 years ago..
    "I'm Always Weird, Anytime, Anywhere."

    Hello, I'm xWeird and nice to meet y'all!.
    You can contact me via Discord : xWeird#3325



    crappy quality but ok

  9. #9
    Lesser Knight
    Join Date
    Jan 2019
    Location
    uh somewhere
    Posts
    54

    Default

    the only downside for me when playing growtopia is that i'll disconnect and the server just changes to the alternate and thats fine with me

  10. #10
    Master Sorcerer luckygemss's Avatar
    Join Date
    Sep 2016
    Location
    Somewhere :) Platform: Windows Pc
    Posts
    1,489

    Default

    It'll be fixed soon... hopefully
    I live inside my own world of make-believe.

  11. #11
    Master Sorcerer DyzerKeyzer's Avatar
    Join Date
    Jul 2018
    Location
    [HIDDEN]
    Posts
    1,002

    Default

    Quote Originally Posted by AviatorSG View Post
    i cant play gt on windows 10 i keep crashing
    I'm playing gt On win 10 normal but sometime its crashing and stuck
    IGN: DyzerKeyzer
    Lv:55/125

    Goals :

    1.100% Awesomeness : [100/100] [ √ ]
    2.Have Focused Eye : [75/100] [ X ]
    3.Have 200 DLs : [15/200] [ X ]
    4.Won 10 WOTD this year : [ 3/10 ] [ X ]

    Join Growtopia Builder Discord Here!

  12. #12

    Default

    Mods please issue/help us with a fix!

    Experienced the same problem.

  13. #13
    Master Sorcerer Locked's Avatar
    Join Date
    Mar 2018
    Location
    In my room, Multitasking.
    Posts
    2,210

    Default

    I think it the Internet connection speed. Mine is quite fast and I disconnect not so much.

    Edit: Ah yes, speculations are also important.
    Last edited by Locked; 02-09-2019 at 08:38 AM.
    "If something sounds too good to be true, it usually is!" - Seth, Ex-developer of Growtopia
    Wheeee~~~~ I wheeeee for no reasons so don't mind me!

    Guides

  14. #14
    Master Sorcerer jese08's Avatar
    Join Date
    Aug 2016
    Location
    Suomi (Finland)
    Posts
    2,664

    Default

    You just got to wait after it freezes. This happens every now and then.
    IGN: jese08
    Current lvl: 115

    I Really do need to revamp my siggy and by A LOT.

  15. #15
    Master Sorcerer Chem's Avatar
    Join Date
    Jun 2017
    Location
    Unstable
    Posts
    4,438

    Default

    It's working perfectly fine with me, try re-installing, maybe?
    I'm CHEM, my IGN's "Chemmie", and I host monthly forumer meetups!

    Chemmie's FORUMHOME, click the banner.

    DISCORD: Chem #7714 | Avatar by topazi | Banner by Wrix


  16. #16

    Angry I cant play Growtopia on windows 10 anymore

    i cant play on it anymore, i used to be able to play it on my windows 10 but i can't play it now

    ubisoft, pls fix


    windows 7 > windows 10

  17. #17
    Master Sorcerer hunt2man's Avatar
    Join Date
    Apr 2017
    Location
    New Seran
    Posts
    2,657

    Default

    We need more info... It runs fine for me.
    "Sometimes a hypocrite is nothing more than a man in the process of changing."





    Thanks to Topazi for the avatar
    Discord: Hunt2man#2781
    Steam: Hunt2man
    Origin: hunt2man
    Switch Friend Code: SW-8230-0945-3907

  18. #18

    Default I updated my drivers

    Quote Originally Posted by Agentti View Post
    Try to update drivers. Also can you tell your computer's specs?
    I already updated my drivers and nothing changed.Still the same.

    - - - Updated - - -

    Quote Originally Posted by Chem View Post
    It's working perfectly fine with me, try re-installing, maybe?
    Already reinstalled many times, but still doesn't work.

  19. #19

    Default

    Quote Originally Posted by hunt2man View Post
    We need more info... It runs fine for me.
    basically when i try and launch growtopia and log in to my account, growtopia stopped working and didnt respond
    i waited for about 10 mins and nothing happened.

  20. #20
    Master Sorcerer hunt2man's Avatar
    Join Date
    Apr 2017
    Location
    New Seran
    Posts
    2,657

    Default

    Quote Originally Posted by AviatorSG View Post
    basically when i try and launch growtopia and log in to my account, growtopia stopped working and didnt respond
    i waited for about 10 mins and nothing happened.
    Have you tried reinstalling? Maybe checking Task Manager while trying to get it to work.
    "Sometimes a hypocrite is nothing more than a man in the process of changing."





    Thanks to Topazi for the avatar
    Discord: Hunt2man#2781
    Steam: Hunt2man
    Origin: hunt2man
    Switch Friend Code: SW-8230-0945-3907

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •