Results 1 to 9 of 9

Thread: They really did patch the rayman+harvester/plow glitch

  1. #1
    Master Sorcerer ScammePlse's Avatar
    Join Date
    Jul 2018
    Location
    I funded Ubisoft's server
    Posts
    1,737

    Default They really did patch the rayman+harvester/plow glitch

    I'm on mobile. I'm not sure about PC but rayman no longer permanently charges. It would eventually release itself. Good bye capitalism dream I once had..

    This fix is really an unnecessary one. Well... what is there more to say. The glitch literally allowed perfect seed planting, perfect tree harvesting. In fact this glitch benefited the game not harm it at all. It fixed the flaws in farming, saving efficient time. Now it's fix. That's it. That's loss.
    Last edited by ScammePlse; 03-01-2019 at 07:58 AM.
    Slightly above average in human intellect

  2. #2
    Master Sorcerer Liquify's Avatar
    Join Date
    Feb 2018
    Location
    Penang
    Posts
    4,821

    Default

    o,big O O F
    IGN : Liquify

    To be talkin' to you,belladonna

  3. #3
    Banned
    Join Date
    May 2018
    Location
    no.
    Posts
    1,302

    Default

    How's the price? Did it drop? Or did it rise?

  4. #4
    Master Sorcerer Mr. Nobody's Avatar
    Join Date
    Apr 2016
    Location
    Guess It
    Posts
    2,572

    Default

    Quote Originally Posted by ScammePlse View Post
    I'm on mobile. I'm not sure about PC but rayman no longer permanently charges. It would eventually release itself. Good bye capitalism dream I once had..
    I haven’t tried it cause it’s on maintenance again but previously it also release itself, I remember not able to finish one row. Maybe they just shorten the time before it gets released?
    Sell Secret of Growtopia at BARTERS, left of white door 25/wl.

    Buying any surgical tools 20/wl(Assorted are accepted). Message me

    https://i.imgur.com/dmgg6rQ.png

    I treat people the same way they treat me

  5. #5
    Lesser Wizard iScreamSoda's Avatar
    Join Date
    Sep 2015
    Location
    Malaysia
    Posts
    266

    Default

    Quote Originally Posted by ScammePlse View Post
    I'm on mobile. I'm not sure about PC but rayman no longer permanently charges. It would eventually release itself. Good bye capitalism dream I once had..
    mind further explain it?
    IGN : iScreamSoda

    A Software Engineering student

    Geiger Searching World : RFO

    Also selling some items @ BUYGAPPLE

    Guides :
    Surgery (it is useless now, after the new update)

    Joined date: 7 September 2013

  6. #6

    Default

    Quote Originally Posted by ScammePlse View Post
    I'm on mobile. I'm not sure about PC but rayman no longer permanently charges. It would eventually release itself. Good bye capitalism dream I once had..

    This fix is really an unnecessary one. Well... what is there more to say. The glitch literally allowed perfect seed planting, perfect tree harvesting. In fact this glitch benefited the game not harm it at all. It fixed the flaws in farming, saving efficient time. Now it's fix. That's it. That's loss.
    Hey ubisoft, fix glitches, not benefits...
    https://i.postimg.cc/Gm4jPsqW/Prismino.png
    <description of this thread, in your own words>[/CENTER]

    IGN: RasseGoPro
    Set this up in your forum signature and help us spread word GrowStocks over the Growtopia's Community.

    The Online Stock Market

  7. #7
    Master Sorcerer GrowPixel's Avatar
    Join Date
    Feb 2018
    Location
    Gliese 581 d
    Posts
    970

    Default

    Quote Originally Posted by ScammePlse View Post
    I'm on mobile. I'm not sure about PC but rayman no longer permanently charges. It would eventually release itself. Good bye capitalism dream I once had..
    If im not wrong, 1 hit hackers use Rayman perma charges. This is amazing
    Legendary | 2013 | Epic Quest | Better Suggestion

    My Last Suggestion; GrowPass in GrowTopia!

  8. #8
    Master Sorcerer Astigmatisme's Avatar
    Join Date
    Jan 2019
    Location
    Anticonstitutionnellement
    Posts
    1,777

    Default

    YAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAY
    h

  9. #9

    Default

    You know what is ironic? They added the abominable snow man set which makes you slide. I'm sure it was meant to replace the slime from autofarms so they basically added an item that helps the "glitch". Now they fix it...
    Hi

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •