Results 1 to 11 of 11

Thread: Is there a way to have 2 Magplant Remotes?

  1. #1
    Lesser Wizard Niome's Avatar
    Join Date
    Apr 2019
    Posts
    130

    Default Is there a way to have 2 Magplant Remotes?

    I want plant my seeds from bfg while letting my bfg run, is this possible?

    If there is an order I will come immediately! Your dependabe Fox Shrine Maiden! Caster has des~cended~<3
    御用とあらば即参上! あなたの頼れる巫女狐! キャスター降っ臨っ! で・す<3

    IGN
    Athyst

    Discord
    Niome#7667

  2. #2
    Lesser Knight Geomi's Avatar
    Join Date
    Aug 2017
    Location
    I am from Finland! ;)
    Posts
    45

    Default

    Quote Originally Posted by Niome View Post
    I want plant my seeds from bfg while letting my bfg run, is this possible?
    No, it's not possible. You can only have 1 remote at once.
    IGN: Geomi
    World: GEOMI

  3. #3
    Banned
    Join Date
    Jan 2019
    Location
    summer!
    Posts
    1,490

    Default

    I don't know if you can do so with a Gaia?
    A combination of Gaia + MagPlant would work if the Gaia is functional with the MagPlant.

  4. #4
    Master Sorcerer
    Join Date
    Feb 2015
    Posts
    836

    Default

    Quote Originally Posted by GrowStone View Post
    I don't know if you can do so with a Gaia?
    A combination of Gaia + MagPlant would work if the Gaia is functional with the MagPlant.
    uhm wdym, do you even understand how a Heart Of Gaia works? It doesn't give remotes, it just collects seeds.

  5. #5
    Banned
    Join Date
    Jan 2019
    Location
    summer!
    Posts
    1,490

    Default

    Quote Originally Posted by Lorddirt View Post
    uhm wdym, do you even understand how a Heart Of Gaia works? It doesn't give remotes, it just collects seeds.
    Oopsie! Never knew that. Thanks for the info!
    Btw it's Gaia's beacon, not heart of Gaia

  6. #6
    Lesser Wizard IMPARATUL's Avatar
    Join Date
    Aug 2017
    Location
    Jammed
    Posts
    233

    Default

    There’s no ways to hold 2 remotes. If you’re thinking to Gaia’s Beacon or other thngies added to Build Role Quest, those machines came without remotes.

  7. #7
    Master Sorcerer Shanks's Avatar
    Join Date
    Apr 2016
    Location
    growtopia
    Posts
    978

    Default

    Just retrieve 200 seeds, not pain in the ass
    IGN: KogatanA
    (OLD IGN: SSHANKS/SRGRY)
    Level: 82

  8. #8
    Banned
    Join Date
    Jan 2019
    Location
    summer!
    Posts
    1,490

    Default

    Tbh, I don't see why would you plant while the BFG is running.
    Just wait till everyone breaks, and plant in peace

  9. #9
    Master Sorcerer Jedaki's Avatar
    Join Date
    Apr 2019
    Location
    somewhere
    Posts
    793

    Default

    I think tery found a glitch to get unlimited growformer powerkey by putting them in a untrade-a-box, maybe the same works on magplant remote? It might not though.

    Even if it worked, it would just be the same remote.

  10. #10
    Lesser Wizard Niome's Avatar
    Join Date
    Apr 2019
    Posts
    130

    Default

    Aight thanks everyone.

    If there is an order I will come immediately! Your dependabe Fox Shrine Maiden! Caster has des~cended~<3
    御用とあらば即参上! あなたの頼れる巫女狐! キャスター降っ臨っ! で・す<3

    IGN
    Athyst

    Discord
    Niome#7667

  11. #11
    Lesser Wizard
    Join Date
    Apr 2019
    Posts
    462

    Default

    the answer is no

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •