Results 1 to 7 of 7

Thread: I got stuck on loading screen today and haven't been able to play

  1. #1
    Lesser Wizard
    Join Date
    Apr 2016
    Location
    Bohol, Philippines
    Posts
    203

    Default I got stuck on loading screen today and haven't been able to play

    Can anyone help me? our internet is pretty decent and I don't know why I get stuck at the loading screen I just wanna play some GT man

  2. #2
    Master Sorcerer SydeWeiz's Avatar
    Join Date
    Apr 2018
    Location
    Neutron Star
    Posts
    939

    Default

    Quote Originally Posted by Online View Post
    Can anyone help me? our internet is pretty decent and I don't know why I get stuck at the loading screen I just wanna play some GT man
    Does the screen say anything like errors or warnings etc...
    IGN: SydeEvil
    Discord: SydeEvil#2924

  3. #3
    Lesser Wizard
    Join Date
    Apr 2016
    Location
    Bohol, Philippines
    Posts
    203

    Default

    Quote Originally Posted by SydeWeiz View Post
    Does the screen say anything like errors or warnings etc...
    It just says cant find website bad url or no internet?
    getting server address(using alternate)

  4. #4
    Master Sorcerer Pokekid123's Avatar
    Join Date
    Aug 2018
    Location
    Singapore
    Posts
    1,533

    Default

    Quote Originally Posted by Online View Post
    It just says cant find website bad url or no internet?
    getting server address(using alternate)
    Probably too many people are logging in at once or server fault. Do check your internet connection nonetheless.
    IGN [MOBILE/PC] Pokekid123

    Insta account: @pokekidgt

  5. #5
    Lesser Wizard
    Join Date
    Apr 2016
    Location
    Bohol, Philippines
    Posts
    203

    Default

    Quote Originally Posted by Pokekid123 View Post
    Probably too many people are logging in at once or server fault. Do check your internet connection nonetheless.
    yeah I've restarted the router heck I even turned off the wifi
    and couldn't connect since 12 PM PH TIME

  6. #6
    Master Sorcerer SydeWeiz's Avatar
    Join Date
    Apr 2018
    Location
    Neutron Star
    Posts
    939

    Default

    Quote Originally Posted by Online View Post
    yeah I've restarted the router heck I even turned off the wifi
    and couldn't connect since 12 PM PH TIME
    Check your DNS. Change your DNS to 8.8.8.8 and (8.8.4.4 or 8.8.8.4)
    IGN: SydeEvil
    Discord: SydeEvil#2924

  7. #7
    Lesser Wizard
    Join Date
    Apr 2016
    Location
    Bohol, Philippines
    Posts
    203

    Default

    Quote Originally Posted by SydeWeiz View Post
    Check your DNS. Change your DNS to 8.8.8.8 and (8.8.4.4 or 8.8.8.4)
    ok will do

    - - - Updated - - -

    Quote Originally Posted by SydeWeiz View Post
    Check your DNS. Change your DNS to 8.8.8.8 and (8.8.4.4 or 8.8.8.4)
    Still couldnt go in damn

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •