Results 1 to 5 of 5

Thread: Can’t put images on signature?

  1. #1
    Lesser Wizard Xrmion's Avatar
    Join Date
    Sep 2018
    Location
    United Arab Emirates
    Posts
    466

    Default Can’t put images on signature?

    I remember that we can put some pictures on our signatures but what happened? All people who were uploading pictures on their signature have changed to Attachment[numbers] and when you click it, it enters you a link to show you the photo! Is it a bug or something?



    Bad English 4 Ever

    Update: i saw some people still have inages on their signature how?

  2. #2
    Master Sorcerer Viju's Avatar
    Join Date
    Jun 2015
    Location
    Philippines
    Posts
    4,913

    Default

    Quote Originally Posted by Mijuki04 View Post
    Recently, a forumer reported a bug about him able to get IPs, countries and other information just from his picture located at his signature. Due to that, I guess the developers has nothing left to do but to disable BB code for images, but you can upload your own image (it's broken, I'm not sure if it's supposed to happen). Now, I used [sigpic] to add my picture but now it will look small. Hope you check your signature and see if anything got changed!
    https://www.growtopiagame.com/forums...tes-denied-now
    Unofficial Growtopia Trailer 4 below!

    In-Game Name: Viju
    Content Moderator at Growtopia Wikia since November 23, 2018
    Discord Tag: Viju#7557
    Former Forum Name: Mijuki04
    IG: @onlinepricechecker

  3. #3
    Lesser Wizard Xrmion's Avatar
    Join Date
    Sep 2018
    Location
    United Arab Emirates
    Posts
    466

    Default

    Owh, tysm

  4. #4
    Master Sorcerer -LI0NE-'s Avatar
    Join Date
    Oct 2018
    Location
    Somewhere else than earth
    Posts
    788

    Default

    Quote Originally Posted by Xrmion View Post
    I remember that we can put some pictures on our signatures but what happened? All people who were uploading pictures on their signature have changed to Attachment[numbers] and when you click it, it enters you a link to show you the photo! Is it a bug or something?



    Bad English 4 Ever

    Update: i saw some people still have inages on their signature how?
    I think its fixed
    IGN : LI0NE
    LEVEL : 107
    GUILD : leader of GIANT (atm logo)
    -----
    ..Console..
    IGN : lord
    Level : highest of all !
    switch/xbox
    -----
    Follow my insta @li0ne_gt

    Make this block in gt! (No dammage lava)


    #FixDay1

  5. #5
    Administrator NekoRei's Avatar
    Join Date
    Jun 2018
    Location
    In Your Heart
    Posts
    2,564

    Default

    I guess you already figured out how now. Closing this thread.

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •