Results 1 to 3 of 3

Thread: Glitched Render World?! HUH?

  1. #1
    Squire CLOUD34's Avatar
    Join Date
    Feb 2018
    Location
    Los Angeles
    Posts
    24

    Exclamation Glitched Render World?! HUH?

    Not sure if anyone cares about this but, about a couple of month ago I rendered my old main world and this is how it came out to be.... . The bottom half of the world got replaced with random weird blocks and the bedrock is gone... pretty weird but kinda cool!!!

    You can look up the render now, haven't re-rendered just because how cool it is getting a render messed up by the system itself XD

    Anyways here it is, not sure if this is somewhat "rare" or just a common thing that happens... let me know

    Name:  Screen Shot 2019-09-27 at 7.43.55 PM.png
Views: 70
Size:  715.8 KB

  2. #2
    Administrator NekoRei's Avatar
    Join Date
    Jun 2018
    Location
    In Your Heart
    Posts
    2,691

    Default

    Did you try rendering again recently to check if the glitch is still happening on your end?

  3. #3
    Squire CLOUD34's Avatar
    Join Date
    Feb 2018
    Location
    Los Angeles
    Posts
    24

    Default

    Quote Originally Posted by NekoRei View Post
    Did you try rendering again recently to check if the glitch is still happening on your end?
    Ahhh, I’m pretty sure it’s fixed by now, I rendered other worlds and it was fine then. If you want, I can re-render it later on today. A bit busy. I’ll update you on what happens.

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •