Results 1 to 6 of 6

Thread: PC AND CP PLANTING

  1. #1
    Lesser Wizard
    Join Date
    Jan 2015
    Location
    SUCK IT UP!
    Posts
    392

    Default PC AND CP PLANTING

    IM PLANTING USING PLOW I ALWAYS TELEPORT IM JUST THE ONE WHO USES OUR INTERNET AND ITS STABLE 50-55MBPS
    IT TOOK ME LIKE 20-30MINS PLANTING 1 WORLD IT SHOULD BE MAX OF 10 MINS ONLY...

  2. #2
    Master Sorcerer DeLixx's Avatar
    Join Date
    Jun 2013
    Posts
    1,823

    Default

    I am experiencing similar issues.
    Frequent dc (once during wolfworld today which caused me to lose it), really long world switch times, frequent teleports to spawn (even after I've left spawn for several seconds and already performed valid actions, such as ghost punching), punches not damaging the block and blocks needing to be placed twice.

  3. #3
    Lesser Wizard
    Join Date
    Jan 2015
    Location
    SUCK IT UP!
    Posts
    392

    Default

    Quote Originally Posted by DeLixx View Post
    I am experiencing similar issues.
    Frequent dc (once during wolfworld today which caused me to lose it), really long world switch times, frequent teleports to spawn (even after I've left spawn for several seconds and already performed valid actions, such as ghost punching), punches not damaging the block and blocks needing to be placed twice.
    I experience exactly the same. I dont know my internet is fine my computer is fine. I can play fps game smooth but gt cant play it always teleport. Also the planting teleport from end to end of the platform.

  4. #4
    Administrator NekoRei's Avatar
    Join Date
    Jun 2018
    Location
    In Your Heart
    Posts
    2,715

    Default

    Let me just double check... are you all using plow? And do you have Rayman's Fist equipped as well?

  5. #5
    Lesser Wizard
    Join Date
    Jan 2015
    Location
    SUCK IT UP!
    Posts
    392

    Default

    Quote Originally Posted by NekoRei View Post
    Let me just double check... are you all using plow? And do you have Rayman's Fist equipped as well?
    I just use plow and i dont wear raymans fist. But when i tried planting without plow the lag lessen idk why but thats my info

  6. #6
    Master Sorcerer DeLixx's Avatar
    Join Date
    Jun 2013
    Posts
    1,823

    Default

    Quote Originally Posted by NekoRei View Post
    Let me just double check... are you all using plow? And do you have Rayman's Fist equipped as well?
    I've sold my plow due to ghosts (rubber boots ftw), but I do often wear my rayman if that helps.
    This also isn't anything new.
    These issues have been there for years, but it's only recently (less than a year) that it's gotten to a point where its the regular.

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •