Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 20 of 39

Thread: Growtopia doesn't start.. still?

  1. #1

    Angry Growtopia doesn't start.. still?

    Downloaded 2.998 and still growtopia won't launch. I also sent private message to admins with DxDiag and msinfo and they havent answered, also opened ticket on ubisoft support. They are just playing with us. TEST build also not working.

  2. #2
    Master Sorcerer Astigmatisme's Avatar
    Join Date
    Jan 2019
    Location
    h
    Posts
    1,931

    Default

    what test build
    h

  3. #3

    Default

    you know the one Baskerville gave for PCs.

  4. #4
    Master Sorcerer ArtloS's Avatar
    Join Date
    Jan 2017
    Posts
    544

    Exclamation Black Screen Glitch

    Hello? The glitch is still here. I've updated my Growtopia to latest version and it's still here. Are you serious? Are you even fixing this? Halloween is here but this glitch isn't fixed yet, I'm missing the halloween and that's because you're so slow ubisoft. This is really annoying. How can you even consider this as 'fixing it' without giving any further information. What a disappointment.
    Name:  Untitled bug.png
Views: 380
Size:  120.2 KB
    Ign/GrowID: Artlos
    Just be yourself don't try to be others
    And don't give up to reach your dream.


    Come Join Secret Santa 2019!



    Artlos' Suggestion! Click Here!

  5. #5
    Master Sorcerer Astigmatisme's Avatar
    Join Date
    Jan 2019
    Location
    h
    Posts
    1,931

    Default

    that means your computer didn't load the game properly
    h

  6. #6
    Master Sorcerer ArtloS's Avatar
    Join Date
    Jan 2017
    Posts
    544

    Default

    Quote Originally Posted by Astigmatisme View Post
    that means your computer didn't load the game properly
    If this the case. Is there anything I can do to play?
    Ign/GrowID: Artlos
    Just be yourself don't try to be others
    And don't give up to reach your dream.


    Come Join Secret Santa 2019!



    Artlos' Suggestion! Click Here!

  7. #7
    Master Sorcerer Imunity's Avatar
    Join Date
    Mar 2016
    Location
    Lithuania
    Posts
    737

    Default

    Quote Originally Posted by ArtloS View Post
    If this the case. Is there anything I can do to play?
    Try googling the issue. One of the results: https://windowsreport.com/black-screen-gaming-fix/
    IGN: Imunity

  8. #8

    Default

    Quote Originally Posted by ArtloS View Post
    Hello? The glitch is still here. I've updated my Growtopia to latest version and it's still here. Are you serious? Are you even fixing this? Halloween is here but this glitch isn't fixed yet, I'm missing the halloween and that's because you're so slow ubisoft. This is really annoying. How can you even consider this as 'fixing it' without giving any further information. What a disappointment.
    Name:  Untitled bug.png
Views: 380
Size:  120.2 KB
    Just delete and reinstall the game i bet that will work!

  9. #9
    Master Sorcerer HugeLock's Avatar
    Join Date
    Mar 2019
    Location
    Espoo, Finland
    Posts
    2,657

    Default

    Quote Originally Posted by Karhu View Post
    Just delete and reinstall the game i bet that will work!
    No, that can't help, because it's still the same version of the game.
    IGN: Ephus


    Over 6 Years of in-game experience.

    I speak fluent Finnish, Swedish and English.
    Feel free to talk to me in those languages!

    "No act of kindness, no matter how small, is ever wasted."

  10. #10

    Default

    Quote Originally Posted by ArtloS View Post
    Hello? The glitch is still here. I've updated my Growtopia to latest version and it's still here. Are you serious? Are you even fixing this? Halloween is here but this glitch isn't fixed yet, I'm missing the halloween and that's because you're so slow ubisoft. This is really annoying. How can you even consider this as 'fixing it' without giving any further information. What a disappointment.
    Name:  Untitled bug.png
Views: 380
Size:  120.2 KB
    Well I've Had The Same Problem Recently But It Said : "An Instance Of Growtopia Is Running Go Play That One " While There Was None Open Before That One. So What I Did Is Just Restart My PC And It Worked. You Should Try That
    Much Love,
    TankNation

  11. #11
    Master Sorcerer HugeLock's Avatar
    Join Date
    Mar 2019
    Location
    Espoo, Finland
    Posts
    2,657

    Default

    Quote Originally Posted by Tank View Post
    Well I've Had The Same Problem Recently But It Said : "An Instance Of Growtopia Is Running Go Play That One " While There Was None Open Before That One. So What I Did Is Just Restart My PC And It Worked. You Should Try That
    In that case you could've also opened task manager and closed Growtopia from there rather than restarting your whole PC.
    IGN: Ephus


    Over 6 Years of in-game experience.

    I speak fluent Finnish, Swedish and English.
    Feel free to talk to me in those languages!

    "No act of kindness, no matter how small, is ever wasted."

  12. #12
    Master Sorcerer ArtloS's Avatar
    Join Date
    Jan 2017
    Posts
    544

    Default

    Quote Originally Posted by Imunity View Post
    Try googling the issue. One of the results: https://windowsreport.com/black-screen-gaming-fix/
    I have Windows 7 Ultimate

    - - - Updated - - -

    Quote Originally Posted by Tank View Post
    Well I've Had The Same Problem Recently But It Said : "An Instance Of Growtopia Is Running Go Play That One " While There Was None Open Before That One. So What I Did Is Just Restart My PC And It Worked. You Should Try That
    It's launch normally here but the game only shows black screen and the sound works normal
    Ign/GrowID: Artlos
    Just be yourself don't try to be others
    And don't give up to reach your dream.


    Come Join Secret Santa 2019!



    Artlos' Suggestion! Click Here!

  13. #13
    Squire Northe's Avatar
    Join Date
    Jul 2019
    Location
    Indonesia
    Posts
    15

    Unhappy When i can play GT AGAIN!?!?!

    Yeah as you know i didnt get much info about the black screen problem but i try downloading again GT from growtopiagame.com and when im going to run the installer it cant open so any info that can i get? Please?
    Complaining will only make our lives more depressed while being grateful will always take us on the path of convenience

  14. #14

    Question We have black screen!!

    Quote Originally Posted by Northe View Post
    Yeah as you know i didnt get much info about the black screen problem but i try downloading again GT from growtopiagame.com and when im going to run the installer it cant open so any info that can i get? Please?
    When we can play gt

  15. #15
    Master Sorcerer ArtloS's Avatar
    Join Date
    Jan 2017
    Posts
    544

    Default

    Hello? Devs? Restford? Daewud?
    Ign/GrowID: Artlos
    Just be yourself don't try to be others
    And don't give up to reach your dream.


    Come Join Secret Santa 2019!



    Artlos' Suggestion! Click Here!

  16. #16
    Knight Helper_'s Avatar
    Join Date
    Oct 2019
    Location
    Seth's House
    Posts
    79

    Default

    Quote Originally Posted by ArtloS View Post
    Hello? The glitch is still here. I've updated my Growtopia to latest version and it's still here. Are you serious? Are you even fixing this? Halloween is here but this glitch isn't fixed yet, I'm missing the halloween and that's because you're so slow ubisoft. This is really annoying. How can you even consider this as 'fixing it' without giving any further information. What a disappointment.
    Name:  Untitled bug.png
Views: 380
Size:  120.2 KB
    also provide them more information
    like
    •What pc are you using?
    Last edited by Helper_; 11-03-2019 at 06:57 AM.
    Hello!
    Instagram: @Idiot.cat
    Goals: to help people in forums, to get focused eyes, and to meet new peoples.

  17. #17

    Default We have black screen!!

    Ubisoft doesn't work

  18. #18
    Master Sorcerer xKaizoku's Avatar
    Join Date
    Jun 2015
    Posts
    6,404

    Default

    same mine still doesnt open, im slowly losing interest in this game since i cant play on pc which i normally spend hours on


    Visit My Crime/Bait Shop
    INK

  19. #19
    Lesser Knight Nopleb's Avatar
    Join Date
    Nov 2017
    Location
    At The Studio
    Posts
    43

    Default

    I'm sure listing your computer specs will help a lot so the developers can look into it.

    Other than that I hope your issue will be resolved soon and you can enjoy Growtopia once again!
    Good luck and have fun!
    Skype and chill

    Come Join Secret Santa 2019!

  20. #20
    Lesser Wizard
    Join Date
    Mar 2018
    Posts
    175

    Default

    In Soviet Russia, black screen have you!
    IGN: HaxFrNubz


    ^Join this lol^

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •