Page 4 of 4 FirstFirst ... 234
Results 37 to 48 of 48

Thread: Growtopia doesn't start.. still?

  1. #37
    Master Sorcerer xKaizoku's Avatar
    Join Date
    Jun 2015
    Posts
    6,433

    Default

    Quote Originally Posted by Cieling View Post
    I for myself know i didnt lie beacuse odric said that it will be fixed in the next update and i saw it with my own eyes i alrd told u u can ask him if u want
    how can it be fixed when other admins said they are still trying to determine the cause


    Visit My Crime/Bait Shop
    INK

  2. #38
    Master Sorcerer ArtloS's Avatar
    Join Date
    Jan 2017
    Posts
    558

    Default

    Has the black screen glitch fixed yet?
    Ign/GrowID: Artlos
    Just be yourself don't try to be others
    And don't give up to reach your dream.


    Artlos' Suggestion! Click Here!

  3. #39

    Default

    Quote Originally Posted by ArtloS View Post
    Has the black screen glitch fixed yet?
    İ tkhink dont!Because BUGISOFT worker still doesnt work

  4. #40
    Lesser Wizard Lance Sweitzer's Avatar
    Join Date
    Dec 2019
    Location
    Location :
    Posts
    202

    Angry

    Come on Ubisoft, this thing has been happening for almost two months and i CANT BELIEVE you still didn't find a solution for that. I can't play on my computer ! Can you atleast give more information about the proccess? I ( and others too ) am playing this game quite often because it's fun, but when i can't even LOGIN to the game - it is not. I actually made forums account to do a post and i hope to get answered. Never saw a game with a huge bug happening for that long...

  5. #41
    Master Sorcerer IWasWeird's Avatar
    Join Date
    May 2018
    Location
    Life's interlude
    Posts
    1,667

    Default

    uhhhhh thats weird my potato pc can run gt normally

    but fps are capped so..
    Sigpic by Intensifies

    Only the weirdest of them all! ~
    IGN : xWeird | Discord : weird#5411

    Quote Originally Posted by Phoenix234 View Post
    IWasWeird - elf with face paint

  6. #42
    Lesser Wizard Lance Sweitzer's Avatar
    Join Date
    Dec 2019
    Location
    Location :
    Posts
    202

    Default

    Quote Originally Posted by IWasWeird View Post
    uhhhhh thats weird my potato pc can run gt normally

    but fps are capped so..
    I don't know, i saw many people experiencing this bug. There's still no solution except test build which didn't work for some people. Happy to hear that you can play .
    Last edited by Lance Sweitzer; 12-13-2019 at 01:47 PM. Reason: nvm missed something

  7. #43
    Knight Tourner's Avatar
    Join Date
    Dec 2019
    Location
    Beach City
    Posts
    84

    Default

    Quote Originally Posted by TheDestroyer85 View Post
    In Soviet Russia, black screen have you!
    You should watch the TV-Series called GLOW, it's very good and seem to fit your humor
    IGN : Tourner
    Level: 66
    World : RealTourner
    Visit my page for more informations...
    Goals :

  8. #44
    Master Sorcerer IWasWeird's Avatar
    Join Date
    May 2018
    Location
    Life's interlude
    Posts
    1,667

    Default

    Quote Originally Posted by Lance Sweitzer View Post
    I don't know, i saw many people experiencing this bug. There's still no solution except test build which didn't work for some people. Happy to hear that you can play .
    change my mind it isnt working i cant launch gt oh no
    Sigpic by Intensifies

    Only the weirdest of them all! ~
    IGN : xWeird | Discord : weird#5411

    Quote Originally Posted by Phoenix234 View Post
    IWasWeird - elf with face paint

  9. #45
    Master Sorcerer IWasWeird's Avatar
    Join Date
    May 2018
    Location
    Life's interlude
    Posts
    1,667

    Default

    i kinda found a solution..? (not sure it worked for me tho)

    ok so basically I fixed my gt in a not very simple way

    ok so first u need old gt client (older than 2.998) if you cant find it you can try downloading on the internet archive

    then you need the new client (the latest one)

    so how to do it? well I know you cant launch 2 growtopia at once, so thats the main thing

    first of all, launch the old gt client and then launch the new one. If it still says Growtopia.exe has stopped working then uh idk the problem still persist i guess otherwise if it happens to say the error when you launch 2 growtopia at once then its fixed (not sure tho it worked for me)

    after that, close the old gt client then launch the new one, it may work but sometimes its not. hope this helps tho
    Sigpic by Intensifies

    Only the weirdest of them all! ~
    IGN : xWeird | Discord : weird#5411

    Quote Originally Posted by Phoenix234 View Post
    IWasWeird - elf with face paint

  10. #46
    Master Sorcerer TheDestroyer85's Avatar
    Join Date
    Mar 2018
    Posts
    526

    Default

    Quote Originally Posted by Tourner View Post
    You should watch the TV-Series called GLOW, it's very good and seem to fit your humor
    Will try! Thanks
    IGN: HaxFrNubz

    Quote Originally Posted by UBIDEV View Post
    I wish i could go back in time with a time machine ......

  11. #47
    Lesser Wizard Florina's Avatar
    Join Date
    Jun 2019
    Location
    Medieval age
    Posts
    152

    Default

    Quote Originally Posted by IWasWeird View Post
    i kinda found a solution..? (not sure it worked for me tho)

    ok so basically I fixed my gt in a not very simple way

    ok so first u need old gt client (older than 2.998) if you cant find it you can try downloading on the internet archive

    then you need the new client (the latest one)

    so how to do it? well I know you cant launch 2 growtopia at once, so thats the main thing

    first of all, launch the old gt client and then launch the new one. If it still says Growtopia.exe has stopped working then uh idk the problem still persist i guess otherwise if it happens to say the error when you launch 2 growtopia at once then its fixed (not sure tho it worked for me)

    after that, close the old gt client then launch the new one, it may work but sometimes its not. hope this helps tho

    Can you show a picture or video of it? I tried and it updated my old gt client..
    Hello there,

    Check out this game now!
    www.growtopiagame.com

    Level: 79/125
    Let us be friends?

  12. #48
    Master Sorcerer IWasWeird's Avatar
    Join Date
    May 2018
    Location
    Life's interlude
    Posts
    1,667

    Default

    Quote Originally Posted by Florina View Post
    Can you show a picture or video of it? I tried and it updated my old gt client..
    shoot ok wait

    edit : older than 2.997
    Sigpic by Intensifies

    Only the weirdest of them all! ~
    IGN : xWeird | Discord : weird#5411

    Quote Originally Posted by Phoenix234 View Post
    IWasWeird - elf with face paint

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •