Results 1 to 10 of 10

Thread: I am still experiencing the black screen problem

  1. #1
    Serf
    Join Date
    Jan 2018
    Location
    in the middle of nowhere
    Posts
    1

    Exclamation I am still experiencing the black screen problem

    I updated the client on my computer when the V2.998 came out, hoping that it's fixed. To my surprise, my client still have the same black screen it had back in V2.997. Is anybody else still experiencing this problem? Hoping for an answer, Thank you and Godspeed.Name:  Black Screen.PNG
Views: 96
Size:  41.3 KB

  2. #2
    Master Sorcerer ArtloS's Avatar
    Join Date
    Jan 2017
    Posts
    546

    Default

    Quote Originally Posted by Albertkills View Post
    I updated the client on my computer when the V2.998 came out, hoping that it's fixed. To my surprise, my client still have the same black screen it had back in V2.997. Is anybody else still experiencing this problem? Hoping for an answer, Thank you and Godspeed.Name:  Black Screen.PNG
Views: 96
Size:  41.3 KB
    I also have this problem on me. They said they're still fixing it and it took so long. I know right? It's like they're not even working on this. They give up on this problem? or they're too lazy?
    Ign/GrowID: Artlos
    Just be yourself don't try to be others
    And don't give up to reach your dream.


    Come Join Secret Santa 2019!



    Artlos' Suggestion! Click Here!

  3. #3
    Administrator Ayame's Avatar
    Join Date
    Sep 2019
    Posts
    142

    Default

    Quote Originally Posted by Albertkills View Post
    I updated the client on my computer when the V2.998 came out, hoping that it's fixed. To my surprise, my client still have the same black screen it had back in V2.997. Is anybody else still experiencing this problem? Hoping for an answer, Thank you and Godspeed.
    Hi, please check my post here. It has a link to the built that might help, as well as other useful information.

  4. #4
    Lesser Wizard Arcyte's Avatar
    Join Date
    Apr 2018
    Location
    Philippines
    Posts
    174

    Default Growtopia Client ( Black Screen )

    Name:  1233.PNG
Views: 62
Size:  182.4 KB

    Helloo!

    My client isn't working properly, the game won't show up every-time I open the application.
    Does anyone know or has an idea how can I fix my client?? Thanks!

    - Re-installing the game doesn't fix the client.
    IGN : Arcyte
    Level : 78/125


    𝖆𝖈𝖊

  5. #5

  6. #6
    Lesser Wizard Arcyte's Avatar
    Join Date
    Apr 2018
    Location
    Philippines
    Posts
    174

    Default

    Thanks!, but the New Test Build doesn't fix my client.

    After reading threads with the same reports, I just realized that this bug has been around for a month.
    IGN : Arcyte
    Level : 78/125


    𝖆𝖈𝖊

  7. #7

    Default

    I have same issue but maybe they will resolve this problem for 2.999

  8. #8
    Master Sorcerer ArtloS's Avatar
    Join Date
    Jan 2017
    Posts
    546

    Default

    Quote Originally Posted by Arcyte View Post
    Name:  1233.PNG
Views: 62
Size:  182.4 KB

    Helloo!

    My client isn't working properly, the game won't show up every-time I open the application.
    Does anyone know or has an idea how can I fix my client?? Thanks!

    - Re-installing the game doesn't fix the client.
    Yoooo Arcyte! Wassap broooooo! This issue has been here since V2.997 and I even miss the halloween because of this freaking stupid black screen thingy so I can say it's almost 2 month. Ubisoft are just lame. lol
    Ign/GrowID: Artlos
    Just be yourself don't try to be others
    And don't give up to reach your dream.


    Come Join Secret Santa 2019!



    Artlos' Suggestion! Click Here!

  9. #9
    Master Sorcerer ArtloS's Avatar
    Join Date
    Jan 2017
    Posts
    546

    Default

    Quote Originally Posted by Ayame View Post
    Hi, please check my post here. It has a link to the built that might help, as well as other useful information.
    When will it be fixed? Please be quick. Don't be so lame, people are quitting because of this goddamn stupid glitch.
    Ign/GrowID: Artlos
    Just be yourself don't try to be others
    And don't give up to reach your dream.


    Come Join Secret Santa 2019!



    Artlos' Suggestion! Click Here!

  10. #10
    Lesser Wizard Arcyte's Avatar
    Join Date
    Apr 2018
    Location
    Philippines
    Posts
    174

    Default

    Quote Originally Posted by ArtloS View Post
    Yoooo Arcyte! Wassap broooooo! This issue has been here since V2.997 and I even miss the halloween because of this freaking stupid black screen thingy so I can say it's almost 2 month. Ubisoft are just lame. lol
    For real? The Devs should put all their full attention on this bug. Two months is just crazy, especially for those players who doesn't have any mobile device to play the game.
    IGN : Arcyte
    Level : 78/125


    𝖆𝖈𝖊

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •