Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 20 of 21

Thread: Growtopia stopped working 2.999

  1. #1
    Lesser Knight
    Join Date
    Feb 2019
    Posts
    30

    Default Growtopia stopped working 2.999

    So, there was error where i wasn't able to open GT. I was annoyed and i ended up formatting my PC. Now whenever i open GT it says "Growtopia stopped working 2.999" [i tried reinstalling too]

    Any help would be appreaciated!

  2. #2
    Lesser Knight GrowSans's Avatar
    Join Date
    Dec 2017
    Location
    A tiny fraction of space
    Posts
    51

    Default

    Quote Originally Posted by zatto_ View Post
    So, there was error where i wasn't able to open GT. I was annoyed and i ended up formatting my PC. Now whenever i open GT it says "Growtopia stopped working 2.999" [i tried reinstalling too]

    Any help would be appreaciated!
    Any more info? Like did you do anything before occuring?
    I, Growonos Giovanna, have a dream.
    Dreams:

  3. #3
    Lesser Knight
    Join Date
    Feb 2019
    Posts
    30

    Default

    Quote Originally Posted by GrowSans View Post
    Any more info? Like did you do anything before occuring?
    nah, i thought problem was due to .NET FRAMEWORK, i installed and nothing. Still same error.

  4. #4
    Lesser Knight
    Join Date
    Feb 2019
    Posts
    30

    Default

    any help??

  5. #5
    Lesser Knight
    Join Date
    Feb 2019
    Posts
    30

    Default

    bumpbumpbump

  6. #6
    Lesser Wizard Jamie Whenman's Avatar
    Join Date
    Aug 2016
    Location
    United Kingdom
    Posts
    276

    Default

    It's best to send a ticket to support with your dxdiag so they can further assist you.
    Last edited by Jamie Whenman; 12-03-2019 at 01:18 AM.
    Instagram | Twitter | Steam | IGN: Highres

  7. #7

    Default

    Het Zatto, i fixed my by following the steps in "SOLUTION TO ALL KNOWN ISSUES" and then going to the last issue. The one that says something about Growtopia not being able to launch.

  8. #8
    Lesser Knight
    Join Date
    Feb 2019
    Posts
    30

    Default

    Quote Originally Posted by Krafture View Post
    Het Zatto, i fixed my by following the steps in "SOLUTION TO ALL KNOWN ISSUES" and then going to the last issue. The one that says something about Growtopia not being able to launch.
    I'll check now, thanks.

  9. #9
    Lesser Knight
    Join Date
    Feb 2019
    Posts
    30

    Default

    Quote Originally Posted by Krafture View Post
    Het Zatto, i fixed my by following the steps in "SOLUTION TO ALL KNOWN ISSUES" and then going to the last issue. The one that says something about Growtopia not being able to launch.
    Bad news, it didn't work. If you're referring to new administrator account thing, yeah it didn't.

  10. #10

    Default

    Quote Originally Posted by zatto_ View Post
    Bad news, it didn't work. If you're referring to new administrator account thing, yeah it didn't.
    Did you try launching gt on the new administrator account?

  11. #11
    Master Sorcerer MineDeath's Avatar
    Join Date
    Nov 2017
    Location
    Planet Malaysia
    Posts
    1,531

    Default

    Quote Originally Posted by zatto_ View Post
    So, there was error where i wasn't able to open GT. I was annoyed and i ended up formatting my PC. Now whenever i open GT it says "Growtopia stopped working 2.999" [i tried reinstalling too]

    Any help would be appreaciated!
    Are you really sure you installed all the game files?. Try checking if your folder actually has permissions to acess your storage. If not, try checking if you unzipped everything correctly or not.
    IGN - MineDeath
    If Anything is possible, then it's possible for it to be impossible for anything to be possible! .
    Instagram:
    Instagram Link!
    Discord:
    Discord Link!

  12. #12
    Lesser Knight
    Join Date
    Feb 2019
    Posts
    30

    Default

    Quote Originally Posted by Krafture View Post
    Did you try launching gt on the new administrator account?
    bruh.. yes

    - - - Updated - - -

    i reinstalled it like 15 times btw

  13. #13
    Lesser Knight
    Join Date
    Feb 2019
    Posts
    30

    Default

    bumppppppppppp

  14. #14
    Lesser Knight
    Join Date
    Feb 2019
    Posts
    30

    Default

    Quote Originally Posted by zatto_ View Post
    bumppppppppppp
    Support doesnt reply, help me?

  15. #15
    Master Sorcerer
    Join Date
    Apr 2019
    Location
    no have
    Posts
    572

    Default

    what

    you 'formatted' your pc
    in what way lol

    gt is broken
    if you tried everything online
    try running in compatibility mode
    right click -> properties -> compatibility (if you cant figure this out just google it I'm not going to explain I'm lazy ok)

    idk try running in the available options

    or just wait for them to fix it (not optimal, but most likely how things will go)

  16. #16
    Lesser Knight
    Join Date
    Feb 2019
    Posts
    30

    Default

    Quote Originally Posted by MystZ View Post
    what

    you 'formatted' your pc
    in what way lol

    gt is broken
    if you tried everything online
    try running in compatibility mode
    right click -> properties -> compatibility (if you cant figure this out just google it I'm not going to explain I'm lazy ok)

    idk try running in the available options

    or just wait for them to fix it (not optimal, but most likely how things will go)
    that doesnt works also. I don't know why older versions works but not new ones.

  17. #17
    Lesser Knight
    Join Date
    Feb 2019
    Posts
    30

    Default

    guess its problem with gt, i seen other people are receiving errors too with it.

  18. #18
    Administrator Ayame's Avatar
    Join Date
    Sep 2019
    Posts
    182

    Default

    Quote Originally Posted by zatto_ View Post
    Support doesnt reply, help me?
    Hi zatto_

    If you already contacted Support Team they will get back to you, please be patient, it takes a bit of time to process all the tickets. And as someone already mentioned, the best way is to send them your DxDiag file, along with all the details you can provide about the problem you're experiencing (the more details you can provide, the easier will be for us to determine the cause of the issue).

    Thank you

  19. #19
    Lesser Knight
    Join Date
    Feb 2019
    Posts
    30

    Default

    Quote Originally Posted by Ayame View Post
    Hi zatto_

    If you already contacted Support Team they will get back to you, please be patient, it takes a bit of time to process all the tickets. And as someone already mentioned, the best way is to send them your DxDiag file, along with all the details you can provide about the problem you're experiencing (the more details you can provide, the easier will be for us to determine the cause of the issue).

    Thank you
    It been 3 days i sent the ticket, last time this happened my ticket was closed due to inactivity.

  20. #20
    Administrator Ayame's Avatar
    Join Date
    Sep 2019
    Posts
    182

    Default

    Did you contact them via this link: https://support.ubi.com/en-GB/games/5847?platform=9 ?

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •