Results 1 to 6 of 6

Thread: Chat bug?

  1. #1
    Lesser Wizard Moksej's Avatar
    Join Date
    Feb 2019
    Location
    Somewhere alone
    Posts
    424

    Default Chat bug?

    Not sure if it's supposed to be like this or if it was already reported, but when you press enter and look at the characters count to the left next to the chat bar you'll see 1/120 even tho you haven't typed anything in and if you press backspace you delete that 1 invisible char.

    Discord: Moksej#3335
    IGN: Moksej
    Join my discord server: https://discord.gg/93CXDj3

    Join us now: https://discord.gg/UhBdxvr

  2. #2
    Knight Dekimaros's Avatar
    Join Date
    May 2019
    Location
    Hell
    Posts
    60

    Default

    Was the number always there when you started typing or did you use an invis. character?
    IGN : Dekimaros

    The Great Hobo.

  3. #3
    Lesser Wizard Moksej's Avatar
    Join Date
    Feb 2019
    Location
    Somewhere alone
    Posts
    424

    Default

    Quote Originally Posted by Dekimaros View Post
    Was the number always there when you started typing or did you use an invis. character?
    I didn't use anything. All I did is pressed enter nothing more. Also my friend said he has the same problem
    Discord: Moksej#3335
    IGN: Moksej
    Join my discord server: https://discord.gg/93CXDj3

    Join us now: https://discord.gg/UhBdxvr

  4. #4
    Master Sorcerer Viju's Avatar
    Join Date
    Jun 2015
    Location
    Philippines
    Posts
    5,045

    Default

    It's not really a bug, since the first character you use will still be counted as your first character and will remain as 1/120. Try it for yourself.
    Unofficial Growtopia Trailer 4 below!

    In-Game Name: Viju
    Administrator at Growtopia Wikia since April 4, 2020
    Discord Tag: Viju#7557
    IG: @onlinepricechecker

  5. #5
    Lesser Wizard Moksej's Avatar
    Join Date
    Feb 2019
    Location
    Somewhere alone
    Posts
    424

    Default

    Quote Originally Posted by Viju View Post
    It's not really a bug, since the first character you use will still be counted as your first character and will remain as 1/120. Try it for yourself.
    It was showing 2/120 for me

    Edit: Looks like it doesn't anymore, weird. It was showing 2/120 for me before.
    Discord: Moksej#3335
    IGN: Moksej
    Join my discord server: https://discord.gg/93CXDj3

    Join us now: https://discord.gg/UhBdxvr

  6. #6
    Master Sorcerer Skullifer's Avatar
    Join Date
    Jun 2017
    Location
    Finland
    Posts
    2,680

    Default

    I think they've mistakenly set 1/120 as a default

    Thank god it's only visual, would suck to hit backspace everytime you start typing to get an extra letter.

    Contact Me:

    Thanks to Intensifies for the avatar!

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •