Results 1 to 10 of 10

Thread: macOS Updates

  1. #1
    Knight Kroblox's Avatar
    Join Date
    Jul 2016
    Location
    Antartica
    Posts
    63

    Default macOS Updates

    How come Mac never receives the new updates until way later than every other platform. Mac is basically my only way of playing but I can't log on because of theres a mandatory update that isn't available on macOS yet.
    Quote Originally Posted by Clarken (ciarken) View Post
    if you want to flex go to SHOW or something

  2. #2
    Administrator UBIDEV's Avatar
    Join Date
    Jun 2018
    Posts
    307

    Default

    Quote Originally Posted by Kroblox View Post
    How come Mac never receives the new updates until way later than every other platform. Mac is basically my only way of playing but I can't log on because of theres a mandatory update that isn't available on macOS yet.
    MAC was also updated .. please let us know if you find any issues

  3. #3
    Master Sorcerer Jisam's Avatar
    Join Date
    Sep 2016
    Posts
    3,699

    Default

    Quote Originally Posted by UBIDEV View Post
    MAC was also updated .. please let us know if you find any issues
    Pretty please can we have fullscreen for mac?
    IGN: Jisam
    Discord: Jisam#9391
    Youtube: https://www.youtube.com/channel/UC4A...K6Dc_3N0hJGhYQ

  4. #4
    Lesser Wizard supercroc's Avatar
    Join Date
    Jan 2019
    Posts
    218

    Default

    Name:  Screen Shot 2020-05-05 at 23.58.44.png
Views: 70
Size:  302.2 KB
    hehe boiiii
    Playing GT since 2009
    Focused Eyez :9999/1
    Diamond Lockz: Unlimited
    VOTW:64
    WOTD:967
    Worlds:
    [I]HAMUMU (500000000 DLS) BEST OFFER-JAMEW8
    BUYGHC NFS
    BUY 10000000000 DLS
    TRADE 1000000000 DLS
    Youtube Channel:wywywhwğjwqashd

  5. #5
    Master Sorcerer Clarken (ciarken)'s Avatar
    Join Date
    Aug 2015
    Location
    Michigan
    Posts
    4,723

    Default

    OP, I have to restart my mac every time there's a new update, just restart, download it again, and then you should be fine. They released the mac update today/last night (still like 4 days later than everyone else but its okay)
    IGN: Clarken
    Since July 2, 2014

    Services you may need!: https://www.growtopiagame.com/forums...04#post4275404

    Buy all riding bumble bees 25 each

  6. #6
    Knight Kroblox's Avatar
    Join Date
    Jul 2016
    Location
    Antartica
    Posts
    63

    Default .

    Quote Originally Posted by Clarken (ciarken) View Post
    OP, I have to restart my mac every time there's a new update, just restart, download it again, and then you should be fine. They released the mac update today/last night (still like 4 days later than everyone else but it's okay)
    Sup Clark its GReY59. I tried restarting my pc, the direct download link from the "Download Latest Update" screen downloads the V3.35. Same thing as when I download it from growtopiagame.com. Any suggestions?

  7. #7
    Master Sorcerer TobyLerasco's Avatar
    Join Date
    Apr 2019
    Location
    Northern Cyprus
    Posts
    3,454

    Default

    Quote Originally Posted by supercroc View Post
    Name:  Screen Shot 2020-05-05 at 23.58.44.png
Views: 70
Size:  302.2 KB
    hehe boiiii
    Well, that was quite a long wait - 5 years
    Discord: TobyLerasco#7386

  8. #8
    Master Sorcerer Clarken (ciarken)'s Avatar
    Join Date
    Aug 2015
    Location
    Michigan
    Posts
    4,723

    Default

    Quote Originally Posted by Kroblox View Post
    Sup Clark its GReY59. I tried restarting my pc, the direct download link from the "Download Latest Update" screen downloads the V3.35. Same thing as when I download it from growtopiagame.com. Any suggestions?
    Hi grey! Hmmm, make sure when you restart, you immediately redownload the update and only open that version before opening an older version of growtopia?

    - - - Updated - - -

    Quote Originally Posted by TobyLerasco View Post
    Well, that was quite a long wait - 5 years
    the new update doesn't have full screen. I think hes using an emulator or edited the pic lol.

    Also.. more like 7 years
    IGN: Clarken
    Since July 2, 2014

    Services you may need!: https://www.growtopiagame.com/forums...04#post4275404

    Buy all riding bumble bees 25 each

  9. #9
    Knight Kroblox's Avatar
    Join Date
    Jul 2016
    Location
    Antartica
    Posts
    63

    Default .

    Quote Originally Posted by Clarken (ciarken) View Post
    Hi grey! Hmmm, make sure when you restart, you immediately redownload the update and only open that version before opening an older version of growtopia?

    - - - Updated - - -



    the new update doesn't have full screen. I think hes using an emulator or edited the pic lol.

    Also.. more like 7 years
    Restarted my computer and for some reason that worked. Still quite annoying that were getting the updates later.
    Quote Originally Posted by Clarken (ciarken) View Post
    if you want to flex go to SHOW or something

  10. #10
    Master Sorcerer Clarken (ciarken)'s Avatar
    Join Date
    Aug 2015
    Location
    Michigan
    Posts
    4,723

    Default

    Quote Originally Posted by Kroblox View Post
    Restarted my computer and for some reason that worked. Still quite annoying that were getting the updates later.
    I totally agree, and I just made a thread about this matter
    IGN: Clarken
    Since July 2, 2014

    Services you may need!: https://www.growtopiagame.com/forums...04#post4275404

    Buy all riding bumble bees 25 each

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •