Results 1 to 6 of 6

Thread: Farm Setups?

  1. #1
    Lesser Wizard Andoiii's Avatar
    Join Date
    Feb 2019
    Posts
    227

    Default Farm Setups?

    Hi

    How do y’all setup your farms? I don’t have magplants or anything similar and I want to see any neat designs

    Also what’s the difference between a harvester of sorrows and a normal harvester?
    I have no idea what I am doing

    IGN: Andoiii

  2. #2
    Lesser Wizard
    Join Date
    Oct 2019
    Posts
    203

    Default

    My farm setups is clean i.e. just plats and a little space on the bottom left of the world
    No storage, no fanciful designs

    No difference between normal harvester and sorrow. During harvest fest, harvesting trees with harvester/sorrow (ofc with fuels too) can give u soul harvester masks, tea sets or hay. For sorrows, when used with an ecto pack, it can drop devilfruits/teeny tiny skulls.
    For effects, when the sorrow double fruit effects pop theres a ghost spawned, whereas for harvester theres an xp thingy (green/yellow light)

  3. #3
    Lesser Wizard WLCA's Avatar
    Join Date
    Mar 2017
    Location
    South Korea
    Posts
    486

    Default

    This is my farm design, it can fit up 2680-2700 seeds/blocks.
    PS. Don't mind the starship airlock on one of the platforms.
    Name:  Sample.png
Views: 87
Size:  842.9 KB
    Instagram : @welca.gt
    Discord : WLCA#7758

    Buying ALL Message in a Bottles!

  4. #4
    Lesser Wizard Andoiii's Avatar
    Join Date
    Feb 2019
    Posts
    227

    Default

    ok thanks!

    PS, what would happen if i decided to use rocks instead of platforms for maximum fossils? Do you think this is a good idea or is it just dumb
    I have no idea what I am doing

    IGN: Andoiii

  5. #5
    Master Sorcerer Ecrivain's Avatar
    Join Date
    Jul 2019
    Location
    Where the cold wind blows
    Posts
    1,302

    Default

    Quote Originally Posted by Andoiii View Post
    ok thanks!

    PS, what would happen if i decided to use rocks instead of platforms for maximum fossils? Do you think this is a good idea or is it just dumb
    Fossil won’t spawn if you have too many rocks placed
    tu me manques.
    IGN : Floydz0
    My Insta : ecrii_
    Quote Originally Posted by Her View Post
    i want to break up.

  6. #6
    Master Sorcerer CandleJack's Avatar
    Join Date
    Nov 2014
    Posts
    3,495

    Default

    Quote Originally Posted by Andoiii View Post
    ok thanks!

    PS, what would happen if i decided to use rocks instead of platforms for maximum fossils? Do you think this is a good idea or is it just dumb
    If you're going to do the same as WLCA's design just change the bottom Dark Yellow Block line to Rocks and it's good to go.

    More rocks doesn't mean more fossils.
    IGN: CandleJack

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •