Results 1 to 11 of 11

Thread: It is me or does the Geiger Rings look... different?

  1. #1
    Lesser Wizard Andoiii's Avatar
    Join Date
    Feb 2019
    Posts
    227

    Default It is me or does the Geiger Rings look... different?

    Instead of your classic red, yellow and green, it’s now just a blue orb? I mean it still does the rapid flashing, but it’s a tad annoying without the red and yellow rings. What happened??


    Name:  F1FAC830-5D50-4EC0-8082-1E39AAAD1001.jpeg
Views: 398
Size:  76.9 KB


    I know it’s not that visible in the photo, but it’s an orb



    Can anyone explain please
    I have no idea what I am doing

    IGN: Andoiii

  2. #2
    Lesser Wizard Andoiii's Avatar
    Join Date
    Feb 2019
    Posts
    227

    Default

    Ok, I have concluded it is not possible to find the Geiger point like this... uhm

    edit: my alt doesnt have the problem somehow?
    Last edited by Andoiii; 07-01-2020 at 05:18 AM.
    I have no idea what I am doing

    IGN: Andoiii

  3. #3
    Knight
    Join Date
    May 2017
    Location
    Philippines
    Posts
    91

    Default

    i also have concluded that this is a bug. i updated Growtopia a while ago and even the coins which should come out when you equip an Ancestral Lens of Riches do not appear.

    PLEASE FIX THIS, it's really annoying

    edit: i thought i was the only one having this problem
    IGN: CottonJacket

    I love making music

  4. #4
    Master Sorcerer Noobified's Avatar
    Join Date
    Sep 2019
    Location
    at POWFARTSV2
    Posts
    1,221

    Default

    my brother had the same issue as well, also the ances glitch.

    hope this gets fixed

    it happens before every single update comes out? is what someone said
    ign:Noobified
    instagram:https://www.instagram.com/noobifiedgt/
    Discord: Noobified#7916


    A new Growmoji in my collection: 4/15 Growtokens

    current active world: powfartsv2

  5. #5
    Lesser Wizard Andoiii's Avatar
    Join Date
    Feb 2019
    Posts
    227

    Default Geiger Rings not showing up

    I am getting weird blue orbs instead of the red/yellow/green geiger rings.
    they still do the rapid flashing but its still annoying.

    it seems all the animations has been messed up - i got confetti when doing chemsynth, and the proper thing didnt play when claiming gem bonus.

    This does not happen on my alt...


    H e l p
    I have no idea what I am doing

    IGN: Andoiii

  6. #6
    Lesser Wizard Andoiii's Avatar
    Join Date
    Feb 2019
    Posts
    227

    Default

    yeah, it looks like all the effects are messed up - i got confetti when i used a chemsynth tool, and a fly-thing when getting the daily bonus

    - - - Updated - - -

    Quote Originally Posted by Noobified View Post
    my brother had the same issue as well, also the ances glitch.

    hope this gets fixed

    it happens before every single update comes out? is what someone said
    hm, maybe they added new particle effect and then it messed up all the other ones?
    I have no idea what I am doing

    IGN: Andoiii

  7. #7
    Squire Unanymous's Avatar
    Join Date
    Nov 2017
    Location
    Philippines
    Posts
    25

    Default

    I also encountered this bug. After i updated growtopia, the effect that you get when getting your first growtoken a day is gone. Also the Geiger effect (RED YELLOW GREEN signals) are gone it only show a blue orb which makes search harder.
    WAIT A MINUTE WHOE A - AREE YOU?!

  8. #8
    Super Moderator Pharaohboi's Avatar
    Join Date
    Mar 2020
    Posts
    84

    Default

    Hey guys! Since this thread is about a bug, I will be moving it to the Bugs & Glitches Sub-forum, and I will be merging it with the other threads with similar topic. Thanks!

  9. #9
    Super Moderator Pharaohboi's Avatar
    Join Date
    Mar 2020
    Posts
    84

    Default

    Hey! Please refrain from posting a thread with a similar topic of another thread that was already posted. I shall be merging this one with the other shortly. Thanks!

  10. #10
    Knight
    Join Date
    May 2017
    Location
    Philippines
    Posts
    91

    Default

    Quote Originally Posted by Andoiii View Post
    it seems all the animations has been messed up - i got confetti when doing chemsynth,
    confetti? i should have tried this before the maintenance 😂

    also, note to self: bugs caused by an update should be on the Bugs & Glitches subforum
    IGN: CottonJacket

    I love making music

  11. #11
    Peasant
    Join Date
    Jun 2020
    Location
    Philippines
    Posts
    5

    Default

    This may just be a new effect for geiger that is still under reanimation and probably just mistakenly added into the game... The reason why I came up with this resolution is that is somehow suits the geiger's antenna

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •